Nu kan du göra egna glassvåfflor hemma på ett enkelt sätt med Icy Delight rånjärn från C3

Nu kan du göra egna glassvåfflor hemma på ett enkelt sätt med Icy Delight rånjärn från C3

C3 Waffle Cone Maker Pink 30-10451 C3 Ice Cone Maker Green 30-10450
C3 lanserar rånjärnet Icy Delight som ger dig möjligheten att på ett enkelt sätt göra egna glassvåfflor till din favoritglass! Tillbehör medföljer så du enkelt kan forma din glassvåffla. Perfekt resultat varje gång! Icy Delight finns i två fina färger; rosa/vit och grön/vit.

Rånjärnet Icy Delight är enkel att använda och går snabbt att värma upp vid användning. Då produkten har hög värme blir resultatet lika bra gång efter gång. Passar perfekt både till barnkalaset som till helgmiddagen, för vem kan tacka nej till glass som dessert? Det enda du behöver fundera på är vilken favoritglass och övriga tillbehör du ska bjuda på.

Icy Delight har en diameter på hela 19 cm som ger dig stora fina glassvåfflor. Det är även möjligt att variera formen på våfflan så du får den precis som du önskar, endast fantasin sätter gränser. Produkten finns i två fina färger, rosa/vit och grön/vit och är på 750 W. Icy Delight passar perfekt tillsammans med glassmaskinen Gelato från C3 som finns i tre fina färger. Det rekommenderade priset för Icy Delight är: 299 kr.

-”Med Icy Delight rånjärn har du alltid en perfekt dessert hemma som passar både liten som stor. Det enda du behöver fundera på är vilken sorts glass och tillbehör du ska bjuda på” säger Ulf Bork Marknadschef på C3.