Upplev din favoritchoklad på nya sätt med chokladsmältaren Delicatezza från C3

Upplev din favoritchoklad på nya sätt med chokladsmältaren Delicatezza från C3

C3 Chocolate Melter 30-10461
C3 lanserar chokladsmältaren Delicatezza som gör det enklare för dig att addera choklad till dina bakverk eller använda som dessert när du har gäster hemma. Produkten är enkel att använda och rymmer ca 350 gram choklad. Den smälter din choklad snabbt samtidigt som den sedan håller chokladen i perfekt temperatur så länge du önskar. Dessutom ingår 10 st. spett, 10 st. gafflar, en sked och receptbok.

Produkten håller jämn värme på din choklad vilket gör att du kan börja använda den så snart chokladen har smält. Bunken går enkelt att ta bort och diska. Chokladsmältaren passar både för att doppa ditt favorittillbehör i eller som hjälp i köket när du exempelvis bakar och vill smälta choklad till dina favoritkakor. Dessutom har chokladsmältaren ett snyggt utseende och tar minimalt med plats, vilket gör att den med fördel kan ställas fram direkt på bordet när du har middagsgäster. Passar perfekt nu när påsken står för dörren.Produkten passar de flesta tillfällen och det rekommenderade priset är 199 kr.

-”Chokladsmältaren är ett perfekt komplement i ditt kök då den både gör det enklare att addera choklad till dina bakverk eller att ställa fram som dessert när du har gäster hemma.” säger Ulf Bork Marknadschef på C3.