C3 lanserar äggkokare i tre fina pastellfärger

C3 lanserar äggkokare i tre fina pastellfärger

C3 EggXpert
Ägg är naturens egna vitaminpiller och är sprängfyllda med viktiga näringsämnen som bidrar till en näringsrik kost. Som en del i en mångsidig, balanserad kost i kombination med regelbunden motion och hälsosam livsstil gör ägg att du orkar mer och mår bättre. C3 lanserar tre äggkokare i fina pastellfärger som kokar upp till 7 ägg åt gången, dessutom ingår pocheringsskål och måttkopp med pickare.


C3 äggkokare EggXpert kokar upp till 7 ägg åt gången (lös; medel – eller hårdkokta) och är enkel att använda. Den finns i tre pastellfärger: gul, grön och blå. De flesta delarna går att diska i maskin vilket gör den lätt att rengöra. Koktiden styrs av vattenmängd och värmeplattan består av rostfritt stål med dolt element.  Pocheringsskål och måttkopp med pickare ingår. Det rekommenderade priset är 199 kronor.

– ”Det sägs att ägg dagligen är bra för bland annat synen och att det sänker blodfetterna i kroppen. Våra äggkokare är enkla att använda och ger möjlighet att äta mer ägg i den ibland stressiga vardagen. Att de dessutom finns i tre härliga pastellfärger gör det ännu roligare. Nu kan alla hinna med och äta ägg som en del av en balanserad kost ” säger Ulf Bork, VD – C3 Scandinavian Lifestyle.