Gör egna glassvåfflor hemma på ett enkelt och roligt sätt med C3s nya rånjärn

Gör egna glassvåfflor hemma på ett enkelt och roligt sätt med C3s nya rånjärn

C3 Ice Cone Maker LR
C3 lanserar ett nytt rånjärn som ger dig möjligheten att på ett enkelt sätt göra egna glassvåfflor hemma till din favoritglass! Tillbehör medföljer så du enkelt kan forma din glassvåffla på flera olika sätt – här är det bara fantasin som sätter gränser.

Rånjärnet är enkelt att använda och går snabbt att värma upp, då produkten har hög värme blir resultatet lika bra gång efter gång. Den har en diameter på hela 19 cm som ger dig stora fina glassvåfflor. Du kan även välja att göra mindre strutar genom att ta mindre smet i rånjärnet vid gräddning. Det är även möjligt att variera formen eller färgen på våfflan färgen så du får den precis som du önskar, endast fantasin sätter gränser. Produkten finns i vitt och tillbehör för att forma våfflan ingår.

Rånjärnet passar utmärkt att kombinera med glassmaskinen Gelato Time som finns i två fina färger: rosa/vit och grön/vit. Här kan du läsa mer om glassmaskinen: http://bit.ly/1ozd2xv Det rekommenderade priset för rånjärnet är: 299 kr.

– ”Med vårt rånjärn har du alltid en perfekt dessert hemma som passar både liten som stor och extra roligt blir det att göra glassvåfflor tillsammans. Den fungerar att använda året om då du enkelt kan addera exempelvis karamellfärg i grundreceptet för att få glassrånen att passa årets alla olika temadagar” säger Sandra Hjelm Marknadschef på C3.