C3 PRESENTERAR I SAMARBETE MED SARAH SJÖSTRÖM

C3 PRESENTERAR I SAMARBETE MED SARAH SJÖSTRÖM

Upplagt av C3 Website den

Under 2019 har C3 tillsammans med Sarah Sjöström tagit fram en Powerblender med extra kraft för att enkelt kunna framställa näringsrika och återställande smoothies. Sarah använder sin produkt dagligen och skapar smoothies som fungerar både som bränsle och för återhämtning inför och efter hennes dagliga träningspass.
C3 Scandinavian Lifestyle har en lång historik inom segmentet hushållsmaskiner och har via sina parters sourcat fram en fantastisk och kraftfull maskin för ändamålet.
Samarbetet har resulterat i C3 Powerblender Sarah Sjöström Edition, som bl.a. har ett unikt förinställt program, "Medley" som är extra effektivt och precis som namnet indikerar blandar ingredienserna med flera olika moment för maximalt resultat. 
Nu kan du också tillreda nyttiga och smarriga smoothies på samma vis som världens främsta simmare, Sarah Sjöström. C3 Powerblender Sarah Sjöström Edition är på hela 1600 W och 33,000 varv/minut. Kannan är försedd med en säkerhetsbrytare som gör att du inte kan köra den utan att locket sitter på som det skall. 3 olika program (Smoothie, iskross och Medley) samt puls och steglös manuell kontroll av hastigheten. Kannan är ergonomisk utformad för maximal mixning. 
Receptfolder med recept komponerade av Sarah inkluderas där hon delar med med sig av sina bästa smoothie recept i den medföljande receptfoldern "Smoothielicious" som bygger på olika huvudingredienser med speciella egenskaper för olika funktioner.
Om C3 Powerblender
-3 förinställda program: SMOOTHIE, ICE & MEDLEY
-Steglös hastighetskontroll, variabel manuell hastighet
- Knivblad i rostfritt stål av högsta kvalitet
- Kannans kapacitet är 2,8 liter, arbetskapacitet: 2,0 liter
- Maskinhus av rostfritt stål
- Kannan är tillverkad av BPA-fri Tritan Copolyester; ett mycket tåligt material som behåller sina egenskaper (styrka, klarhet och mekaniska egenskaper) även om det utsätts för stark påfrestning eller olika kemikalier.
- Höghastighetsmotor 33,000 varv/minut.

 

Nyheter

RSS